Sydän-Hämeestä valmistuu tänä keväänä 128 uutta ylioppilasta

Sydän-Hämeestä valmistuu tänä keväänä 128 uutta ylioppilasta. Pälkäneen lukiosta ylioppilaita valmistuu 20, Kangasalan lukiosta puolestaan 108.

Pälkäneen lukio:

Aarnio Jenni, Haakana Ella, Hiltunen Miisa, Hintikka Antti, Hirmukallio Heidi, Karhu Joona, Pitkämäki Anna, Pääkkölä Jani, Rantanen Hanna, Rantanen Tyyne, Sand Waldemar, Sorvisto Krister, Suvanto Julius, Syväpää Kerttu, Taipale Roope, Tanhuanpää Karita, Ukkonen Sara, Uotila Anna, Viitanen Evita, Ylinen Johannes.

Kangasalan lukio:

Aaltojärvi Oona, Aaltonen Markus, Ahlqvist Lauri, Ahoniemi Eemeli, Ahteneva Aino, Ahvenniemi Riku, Ekman Rosa, Haapala Taija, Hakamäki Liina-Lotta, Heman Veera, Hietanen Milja, Hiltunen Elias, Hintikka Minna, Hokkanen Nelli, Honkaniemi Lukas, Hovi Ilari, Hämäläinen Nuutti, Ilomäki Jasmiina, Jaakkola Hille, Jaakkola Tuomas, Jokela Julia, Jokinen Lassi, Jurvanen Aleksi, Jämiä Mariia, Jäppi Milja, Järvinen Onni, Kahiluoto Tuure, Kalliovalkama Roosa, Kalliovalkama Siiri, Kangasoja Noora, Karhumaa Olli, Karvinen Jenni, Kauhanen Kalle, Kauranta Emma, Kihlström Aada, Klapuri Niilo, Knuuttila Jonna, Koivuniemi Clarissa, Kokkonen Panu, Kontio Kimmo, Kopra Salla, Kosonen Reetta, Kostamo Sanni, Kukkonen Kosmo, Kulo Anniina, Kykkänen Elli, Kyllönen Elias, Kyrölä Oskari, Kärki Tuomo, Lahdelma Juho, Lappalainen Lauri, Metsä-Simola Tomas, Miettinen Kiia, Myllö Johannes, Mäenpää Elmeri, Mäkelä Aino, Mäkelä Atte, Niinimäki Leevi, Normala Inari, Nurmi Siiri, Nyberg Jesse, Ojanen Tuomas, Olin Juho, Paavola Juhana, Pajula Wilhelmiina, Palonen Aino, Palotie Taavi, Papinsaari Arthur, Paulamäki Heikki, Penttilä Heini, Piitulainen Sanni, Pitkäranta Essi, Pulkkinen Joel, Pääsky Arttu, Raivio Samuli, Rantanen Lotta, Reponen Ria, Ronkainen Anni, Rydman Otto, Ryhänen Iiris, Räisänen Aleksi, Saarela Jarkko, Saarenpää Leevi, Salmentausta Kiia, Salminen Fiia, Salminen Oskari, Salminen Valtteri, Salo Juho, Salonen Veera, Sarvi Janne, Seppi Riikka, Setälä Alice, Sipola Isa, Soikkeli Janne, Suokko Linnea, Säämäki Matias, Taimi Aleksi, Tauru Aapo, Tornikoski Taru, Tuomainen Mona, Tuominen Jaakko, Tuominen Pipsa, Uusitalo Iida, Viitala Lassi, Villgren Henriikka, Vähätörmä Eevert, Woivalin Julia, Wäre Heidi.

 

Muista lukioista valmistuneita:

Saara Siukola, Pälkäne. Tampereen lyseon lukio, Eurooppa-linja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?