Pälkäneen seurakunnan talouspäällikkö Kristel Muru-Tanila siirtyy Janakkalaan

Pälkäneläinen hallintotieteiden maisteri Kristel Muru-Tanila aloittaa työnsä Janakkalassa kesän aikana.

Pälkäneen seurakunnan talouspäällikkö Kristel Muru-Tanila siirtyy Janakkalan seurakunnan talouspäällikön virkaan. Muru-Tanila aloittaa uudessa tehtävässään kesällä. Janakkalan seurakunnan nykyinen talouspäällikkö Arja Virtanen jää eläkkeelle elokuun alussa.

44-vuotias Muru-Tanila on työskennellyt Pälkäneen talouspäällikkönä vuodesta 2012 alkaen.

Hakijoita virkaan oli kaikkiaan 21, joista Janakkalan kirkkoneuvosto haastatteli neljää. Haastatelluista kolme lähetettiin soveltuvuusarviointiin. Kirkkoneuvosto valitsi Muru-Tanilan talouspäällikön virkaan viime tiistain kokouksessaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?