Järnvall ja Köykkä palkittiin isolla kirkolla

Lukon palkitut Miko Köykkä (vas.) ja Ville Järnvall. Kuva: Asko Niemi

Luja-Lukon hieno kakkossarjajoukkue huipensi historiansa parhaan kauden odotettuun saunailtaan. Se järjestettiin poikkeuksellisesti isolla kirkolla, vaikka Tampereen yön vaaroista tuli monia aiheellisia varoituksia.

Siitä huolimatta Lukon suunnannäyttäjät Asko Nalle-Niemi ja Ville Karonkka-Mattila ohjasivat joukot pahuuksien äärelle.

Ja kun järjestelytehtävissä oli juhlatilaisuuksiin erikoistunut Mattila, miljöö oli hulppeampi kuin ministereiden löylykekkereissä. Siinä olivat Reko Röpötti-Käenniemen ja Tuomas Tumppi-Lehtelän kaltaiset maalaispojat ihmeissään.

Päättäjäisten yhteydessä palkittiin myös viime kauden hahmot.

Nuoren pelaajan palkinto ojennettiin Miko Tero-Köykälle, jonka huimia kehitysaskeleita kehuttiin vielä pikkutunneillakin Kangasalan legendaarisessa Myrskyluodossa.

Kauden parhaan pokaali ojennettiin itseoikeutetusti Ville Günther-Järnvallille, joka teki hurjaa jälkeä pitkin talvea.

Sekä Köykkä että Järnvall kävivät vielä vahvistamassa Puijo Wolleyta A-nuorten SM-turnauksessa. Kuopiolaisjoukkue eteni hienosti välieriin asti, mutta mitali karkasi käsistä harmittavasti.

Illan suurimpaan ongelmaan törmäsi Käenniemi – kuinka ollakaan. Legendaarinen keskitolppa ei meinannut päästä millään kotiin piipahdettuaan pikaisesti uudessa Panamassa. Pälkäneellä ei ollut yöllä yhtään taksimiestä ajossa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.