Jukka ja Tove Leppilampi, Marzi Nyman ja Maria Ylipää konsertoivat rauniokirkolla

Pälkäneellä kuullaan Maria Ylipään, Tove Leppilammen, Jukka Leppilammen ja Marzi Nymanin tunnelmallinen konsertti perjantaina 24. toukokuuta.

Jukka ja Tove Leppilampi, Marzi Nyman ja Maria Ylipää konsertoivat Pälkäneen rauniokirkolla perjantaina 24. toukokuuta kello 19. Sateen sattuessa konsertti järjestetään Pälkäneen kirkossa.

Luvassa on intensiivinen ja sielukas konsertti. Neljän vahvan ja persoonallisen artistin tulkitsemina kuullaan lauluja Jukka Leppilammen uusimmalta levyltä Tämä huone, tämä hetki, ainutlaatuisia versioita Leppilammen klassikkokappaleista sekä uusia julkaisemattomia lauluja. Konsertissa kuullaan muun muassa  Tyhjä Taulu, Isän oikealle puolen, Minun käteni soi, Syksyn nyanssit, Kolme puuta ja Jumalan Valtakunta tulee. Lippuja tapahtumaan myydään ovelta sekä ennakkoon Spirraalista.

Jukka Leppilammen uusin albumi Tämä huone, tämä hetki -levyn ovat tuottaneet Marzi Nyman ja Jukka Leppilampi. Laulujen tekstit ovat syntyneet yhteistyössä tuttujen sanoittajien kanssa. Leppilampi on säveltänyt kaikki levyn laulut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?