Pitääkö rakennuslupaa odottaa, vaikka se veisi vuosia?

Viher-Kostialan messutalon rakentaminen keskeytettiin huhtikuussa. Ulkopuolinen taho oli ilmiantanut luvattoman kohteen Pälkäneen rakennusvalvonnalle, ja rakennustarkastaja pysäytti talon viimeistelytyöt. Rakentajat olivat saaneet suullisen luvan edelliseltä rakennustarkastajalta.

Rakennusvalvonta aikoo jatkossa puuttua luvattomiin kohteisiin tiukalla kädellä. Ilman rakennuslupaa rakennetut omakotitalot tai vapaa-ajan asunnot aiotaan ilmoittaa poliisille, joka voi aloittaa niistä tutkinnan.

 

Täytyykö virallista rakennuslupaa vain odottaa?

 

Lue aiheesta lisää: Ei Pälkäne voi olla mikään villi länsi – Rakennustarkastaja keskeytti luvattoman messutalon rakentamisen Viher-Kostialassa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?