Kuhmalahdella pyöräillään porukalla

Kuhmalahden Kisa ja Eräjärven Urheilijat järjestävät tänä vuonna yhteistuumin pyöräilytapahtuman. Tapahtuma on tulevana sunnuntaina 26. toukokuuta. Pyöräillä voi omavalintaisen reitin Eräjärven ja Kuhmalahden ympäristössä. Mehutarjoilu on kello 10–12 Erälinnan edessä Eräjärvellä ja Kuhmalahden kirkon parkkipaikalla.

Pidemmälle noin 80 kilometrin mittaiselle lenkille (Eräjärvi – Orivesi as. – Huutijärvi – Sahalahti – Kuhmalahti – Eräjärvi) lähdetään yhdessä kello 10 Eräjärveltä Erälinnan edestä (Eräjärventie 1654) ja mukaan voi tulla myös matkan varrelta. Oriveden asemalla ollaan noin kello 10.45, josta suunnataan kohti Huutijärveä. Tapahtuma on avoin kaikille pyöräilystä innostuneille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?