Satoja ihmisiä tutustui Lomakodin alueen taloihin viime viikonloppuna, asuntonäyttelyyn pääsee tutustumaan vielä loppuviikosta

Lomakodin asuntonäyttely on avoinna vielä tulevana perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Sadat ihmiset tutustuivat Pälkäneen Lomakodin alueen K-Rauta-taloihin viime viikonvaihteessa. Talot ovat Pälkäneen K-Raudan projekti, jonka avulla esitellään paikallista osaamista ja rautakaupan tuotevalikoimaa. Asuntoihin pääsee tutustumaan vielä tulevana perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina talojen ovet ovat avoinna kello 13–18 ja lauantaina sekä sunnuntaina kello 10–15.

Asuntoesittelyssä on mukana myös Pälkäneen kunta tonttipäivien merkeissä. Paikalle saapuu lisäksi useita tavarantoimittajia esittelemään tuotteitaan. Pälkäneen kesänavaukseen tulevana lauantaina kunta on järjestänyt tilausbussin, jolla tuodaan Tampereelta ihmisiä tutustumaan Pälkäneeseen ja Lomakodin alueeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?