Liutun rannan hyppytorni poistettiin, ainakin tuleva kesä mennään ilman uutta tornia

Liutun uimarannan huonokuntoinen hyppytorni poistettiin kevään aikana. Uimareiden pitää pärjätä tuleva kesä ilman hyppytornia.

Kangasalan Liutun uimarannalla pitää pärjätä ainakin tuleva kesä ilman hyppytornia. Vanha hyppytorni poistettiin kevään aikana turvallisuussyistä, sillä se alkoi olla niin huonossa kunnossa. Ulkoalueiden työnjohtaja Veli-Matti Mytty Kangasalan kaupungilta kertoo, että uuden hyppytornin asentaminen tulee ajankohtaiseksi vasta laiturien uusinnan yhteydessä.

– Tämän vuoden projekti se ei kuitenkaan ole, vaikka Liutun laiturit kyllä kaipaavat jo uusimista. Rahoitus tähän työhön tulee aikanaan investointiohjelman kautta, ja tämän aikataulua en lähde arvailemaan, Mytty kertoo.

Kaikki Kangasalan kaupungin ylläpitämät uimarannat on kevään aikana tarkistussukellettu ja valmiina tulevaan uimakauteen. Muilla rannoilla ei ole tehty muutoksia viime uintikaudella tai tänä keväänä. Lähellä Tampereen rajaa sijiatseva Liutun uimaranta on keskustassa sijaitsevan Vesaniemen ohella toinen Kangasalan keskeisistä uimarannoista.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.