Aapisia ja lukukirjoja esille Arkkiin heinäkuuksi, omia kirjojaan voi lainata näyttelyyn

Heinäkuussa Pälkäneen pääkirjaston näyttelytilassa on esillä Lukutaidon juhlavuoden näyttely, jossa on esillä Aapisia ja lukukirjoja. Aapisia ja lukukirjoja pyydetään näyttelyyn lainaksi omistajilta. Kirjasto toivookin yhteydenottoja niiltä, jotka ovat valmiita lainaamaan opuksiaan kirjastolle. Kirjastosta saa lomakkeen, jossa kysytään lainaajan yhteystietoja, lainattavan kirjan nimitiedot ja onko toiveena teoksen sijoittaminen lukittuun vitriiniin. Ilmoittautua voi myös sähköpostitse osoitteella kirjasto(at)palkane.fi tai puhelimitse puh. 040 356 3661 tai 050 315 2793.

Lukutaidon juhlavuoden näyttelyyn tulee Aapisten ja lukukirjojen lisäksi esille Anja Mattila-Tolvasen ja saksalaisen Susanne Müller-Bajin näyttely Medelplanin matkassa ja kirkkoherra Jari Kemppaisen Katekismus-näyttely. Arkissa pääsee heinäkuussa näkemään myös lukumuistonurkan esineitä ja vanhoja koulutauluja.

Näyttelyn kaikille avoin avajaistilaisuus on maanantaina 1. heinäkuuta kello 18. Kirkkoherra Kemppainen kertoo avajaisissa Katekismuksista ja Eveliina Virtanen esittää musiikkia kanteleella. Myös saksalaistaiteilijan on tarkoitus saapua itse paikalle näyttelyn avajaisiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?