Sadesää karsi tamperelaisten tonttituristien määrää, Pälkänettä esittelevään bussiin olisi sopinut paljon enemmänkin tutustujia

Tamperelaisia tutustutettiin muun muassa Roholaan.

Tamperelaisille perheille Pälkänettä esittelevä bussi ajeli lauantaina lähes puolityhjänä Pälkäneen teillä. Bussissa oli kaikkiaan kymmenkunta ihmistä, kun alun perin kunnan tavoitteena oli saada linja-auton täydeltä, eli noin 50 henkilöä matkaan mukaan.

– Viime hetken peruutuksia tuli valitettavasti jonkin verran. Laatu korvasi kuitenkin määrän: moni perhe oli selvästi tulossa ihan tosissaan Pälkäneelle. Uskonkin, että bussissa istui tulevia pälkäneläisiä, palvelusihteeri Sari Tamminen Pälkäneen kunnasta kertoo.

Bussi tutustutti kävijöitä Roholan, Tommolan ja Lomakodin alueisiin. Lomakodin alueen tonttipäivässä kävijät tutustuivat Pälkäneen tonttitarjontaan ja Lomakodin esittelytaloihin. Bussilla matkattiin myös Kostia-areenan, pääkirjasto Arkin ja toimintapuiston vierestä. Iltapäivällä tamperelaiset kiertelivät Pälkäneen kesänavaustapahtumassa.

– Tonteista eniten kiinnostusta herättivät Onkkaalan suunnan tontit, erityisesti Nenäpään alue. Moni kävijöistä tuntui olevan hämmästynyt Pälkäneen palveluista. Moni myös totesi, että matka Tampereelta Pälkäneelle olikin yllättävän lyhyt, Tamminen kertoo.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.