Pälkäneen kirjasto on loma-aikaan lauantaisin suljettu

Kesälomien vuoksi Pälkäne ottaa kirjastoissa käyttöönsä kesäaukioloajat kesä-, heinä- ja elokuuksi. Pääkirjaston aukioloajat ovat muuten samat kuin talvikauden aukioloajat, mutta lauantaisin kirjasto on on suljettuna. Kesämaanantaisin kirjasto  avautuu jo kello 12, tuntia aiemmin kuin talvikaudella.

Luopioisten kirjasto on auki maanantaisin kello 12–17, keskiviikkoisin kello 10–12 ja perjantaisin kello 10–13. Perjantain aukioloaika on 12. elokuuta alkaen kello 9.30–12.30. Luopioisten omatoimiaukioloajat ovat  su–pe kello 7–21 ja lauantaisin kello 7–17.

Aitoon lainausaseman aukioloaika on talvikauden aikaa lyhyempi koulun lomien vuoksi. Se on keskiviikkoisin auki kello 13.30–17.

Laitikkalan lainausaseman aukioloaika on sama kuin talvikaudella: keskiviikkoisin kello 17–19.

Sappeen lainausasema toimii talviaukioloaikojen mukaisesti keskiviikkoisin kello 17–18.30, mutta heinäkuun lauantaisin se palvelee myös kesätorin aikoina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?