Skeittiparkki: Vuokraramppi tarjoaa ekstratekemistä kesäkuun puoliväliin saakka

Ramppikuumetta Pälkäneellä

Seitsemänvuotias Juho Ranta heitti takaperin voltin benji-trampoliinilla.

Kolmas kerta toden sanoi: Pälkäneen skeittiparkin avajaisia päästiin vihdoin torstaina viettämään kahden peruuntuneen yrityksen jälkeen.

Pälkäneen pääkirjasto Arkin viereen puolitoista vuotta sitten valmistuneen parkin ja leikkipuiston avajaisia piti viettää viime syksynä Kostia-areenan avajaisten yhteydessä. Sateen vuoksi ulkotapahtuma jouduttiin kuitenkin perumaan, samoin toukokuun alkuun kaavailtu Unelmien liikuntapäivän ulkotapahtuma.

Helatorstaina skeittirampeille saapui lautataitureita näyttämään temppuja ja opastamaan aloittelevia skeittareita. Parkissa riitti vilinää jo tapahtuman aattona, kun parkin viereen pystytettiin halfpipe. Vuokrakouru tarjoaa ekstratekemistä kesäkuun puoliväliin saakka, joten kotikylän taitureidenkaan ei tarvitse lähteä naapurikaupunkien rampeille hakemaan haasteita.

Helatorstain tapahtumassa kisattiin temppupotkulaudoilla ja rullalaudoilla. Juniorit esittivät kukin vuorollaan tempun, jota muut yrittivät perässä. Game of scoot -kisan voittajaksi taituroi Kristian Kujansivu.

Pälkäneen MLL toi kirjaston nurmelle benji-trampoliinin, jossa pikkuväki pääsi kokeilemaan tavallista hurjempia temppuja. ”Bäkkäri” kaverit kannustivat vieressä, kun valjaiden taivaalle sinkoamat pomppijat keräsivät rohkeutta takaperin volttiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?