Luopioisten Säästöpankkisäätiö jakoi 40 000 euroa apurahoja

Luopioisten Säästöpankkisäätiön tarkoituksena on Pirkanmaan alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen. Säätiön tarkoituksena on myös säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen ottaen huomioon luopioislainen tausta sekä urheilun ja kulttuurin tukeminen pääpainona Pälkäneen alue.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan antamalla avustuksia ja apurahoja ja tukemalla muuten taloudellisesti säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistämistä sekä tukee urheilua, kulttuuria ja alueen elinvoimaisuutta, hyvinvointia ja taloudellista kehitystä koskevaa tutkimusta, koulutusta ja muuta työtä sekä näiden tulosten tunnetuksi tekemistä.

Määräaikaan mennessä apurahahakemuksia tuli 69.

Apurahoja annettiin yhteensä 40 000 euroa. Summa jakautui Tampereella, Valkeakoskella ja Pälkäneellä toimiville yhdistyksille ja yhteisöille. Apurahojen suurus vaihteli 200–6000 euron välillä 36 eri saajan kesken.

Säätiön tarkoituksen perusperiaate toteutui siten, että Pälkäneen alueelle apurahoja annettiin 32 500 euroa, josta luopioislaisten yhdistysten ja yhteisöjen osuus oli 25 400 euroa. Suurin yksittäinen apuraha osoitettiin Rautajärven Seudun Kylät Oy:lle.

Luopioisten Säästöpankkisäätiön apurahojen saajat 2019:

Luopioisten Atleetit ry
SPR Luopioisten osasto
Lions Club Luopioinen
Tavastia Lakeland ry
Osuuskunta Pöllökartano
Kulttuuriyhd. Mikkola Navetta ry
Luopioisten Yrittäjät ry
Kostian Veneseura ry
Kukkian kädentaitajat ry
Aitoo-Kaukkala kyläyhd. AIKA ry
Kukkia-Seura ry
MLL Luopioisten yhdistys
Aitoon koulutuskeskus, opisk.kunta
Rautajärven seudun kylät Oy
Tupenpurijat ry
Haltian kyläyhdistys
Sydän-Hämeen  Sukututkijat ry
Muodonmuutoksia ry
EL Sydän-Hämeen yhdistys ry
Arja Liutta, Medelplan-museo
Ratsastusseura KR-team ry
Varrella Virran-tapahtuma
Pälkäneen Musiikkiteatteri ry
Pälkäneen Yrittäjät ry
Pälkäneen Luja-Lukko suunnistus
Kangasalan Reumayhdistys ry
Valkeakosken Karjalaiset ry
Sääksmäki-Soi ry
Valkeakosken 4H-yhdistys ry
Valkeakosken 4H-yhdistys ry
Valkeakosken Painonnostokerho
Tampereen Hervantalaiset ry
Tampereen Diabetesyhdistys ry
HuteraDanceCompany
Kaukkalan Ratsastajat ry

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?