Pälkäneen Lotta-kirjan tekijöille annetaan 300 euron stipendi

Kirsti Uotila, Ulla Sirén ja Hanna-Liisa Anttila vastaanottivat stipendin maanantaina Pälkäneen pääkirjasto Arkissa.

Edesmenneen omakustannekirjailija Tauno Sairialan testamenttivaroista on Pälkäneellä vuosittain jaettu kirjallisuusstipendejä ja kulttuuripalkintoja. Elinvoimalautakunta päätti, että työryhmä Hanna-Liisa Anttila, Kirsti Uotila ja Ulla Sirén saa 300 euroa Pälkäneen Lotta -kirjan koostamiseen.

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi sata vuotta Pälkäneen ensimmäisen lottayhdistyksen perustamisesta. Pälkäneen lotta -kirja antaa äänen pälkäneläisille lotille, jotka ovat lahjoittaneet muistonsa ja kokemuksensa jälkipolvien käyttöön.

Lisäksi jaetaan stipendit opettajakunnan esityksestä yhdelle lukion oppilaalle 100 euroa, yhdelle yhteiskoulun oppilaalle 50 euroa ja yhdelle Anna Tapion koulun oppilaalle 50 euroa, yhteensä 200 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?