Pälkäneen lukion uudet ylioppilaat saivat lakkinsa – katso kuvagalleria juhlasta

Pälkäneen lukiosta valmistui tänä keväänä 20 ylioppilasta. Kuva: Hannu Söderholm

Pälkäneen lukiosta valmistui lauantaina 20 uutta ylioppilasta. Lakkiaisissa puhuivat rehtori Jan Salmi, 50 vuoden takainen riemuylioppilas Hannu Heikkilä sekä kevään uusi ylioppilas Tyyne Rantanen.

Lakkinsa lauantaina saivat Jenni Aarnio, Ella Haakana, Miisa Hiltunen, Antti Hintikka, Heidi Hirmukallio, Joona Karhu, Anna Pitkämäki, Jani Pääkkölä, Hanna Rantanen, Tyyne Rantanen, Waldemar Sand, Krister Sorvisto, Julius Suvanto, Kerttu Syväpää, Roope Taipale, Karita Tanhuanpää, Sara Ukkonen, Anna Uotila, Evita Viitanen ja Johannes Ylinen.

Lauantaina juhlivat myös 50 vuoden takaiset pälkäneläisylioppilaat. Pälkäneen yhteiskoulussa lakitettiin vuonna 1969 yhteensä 56 abia, ja heistä 27 saapui nyt riemuylioppilaana viettämään juhlapäivää vanhalle koululleen yhdessä uusien ylioppilaiden kanssa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.