Kangasalla kurvaillaan viikonloppuna

Auto- ja tieliikennemuseo Mobilia ja Vehoniemen Automuseo järjestävät yhteisen Kurvaa Kangasalle -kesäkokoontumisen kaikille harrasteajoneuvoille lauantaina 8. kesäkuuta kello 11 alkaen. Tapahtuma-alueena toimii molempien museoiden piha-alueet, jonne on niin kalustolla kuin yleisöllä vapaapääsy.

Mobiliassa ohjelmassa on muun muassa perinteinen ja suosittu 70`s Arjen klassikot -kokoontuminen klo 11–15 ja Vehoniemen Automuseolla pienoismallipäivä kello 11 alkaen. Tapahtumassa myös mukana olevat Tampereen Seudun Mobilistit tarjoavat museobussikyyditystä Mobilian ja Vehoniemen välillä heidän omalla vuosimallin 1929 Diamond-bussilla. Muutakin oheisohjelmaa on.

Kurvaa Kangasalle on yksi 8.6. vietettävän Kansallisen museoajoneuvopäivän tapahtumista. Päivän aikana on runsaasti erilaisia harrasteajoneuvoille ja niiden harrastajille tarkoitettua tapahtumia ympäri Suomea.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?