Eräjärven Lounarilla rokataan Stigin tahtiin

Stig tähdittää Eräjärven Lounarin Vestareita.

Lauantaina 8.6. järjestettävä perinteinen Takapihalla Rocktähtiä Vestari viettää tänä kesänä juhlavuottaan, kun tapahtuma järjestetään jo  10. kerran.

Alusta alkaen tapahtumassa on haluttu tarjota sellaisia esiintyjiä, joita ei muuten paikkakunnalle olla saatu. Eikä tämä vuosi tee siihen poikkeusta, kun illan pääesiintyjänä on radion soittolistojen vakionimi Stig. Eräjärven illassa varmasti kuullaan mm. sellaiset kappaleet kun ”Roy Orbison”, ”Puumaa mä metsästän” ja ”Lonkeronvärinen taivas”.

Ennen illan pääesiintyjää juhlakansaa viihdyttävät orivesiläinen Rollaattors ja tamperelainen Kormus, joten menoa ja tanssittavaa on ihan alkuillasta alkaen, kun musiikki tapahtumassa alkaa noin kello 2o aikoihin. Juhlathan jatkuvat ravintolassa sisällä aina pikkutunneille saakka ja yöllä sisälavalla kansaa viihdyttää vielä hämeenlinnalainen naisartisti Kaisa. Jo ennen musiikin alkua Lounarissa pääsee seuraamaan  screeniltä Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaa, joten juhlahumuun  pääsee virittäytymään tämänkin merkeissä.

Takapihalla Rocktähtiä Vestari järjestetään Lounasravintola ja Pub Eräjärven takapihalla lauantai-iltana 8.6. kelo 19 alkaen. Lounari palvelee aamusta alkaen ja iltapäivällä  takapihalla järjestetään koko perheen Lastenkonsertti, jossa  esiintymässä on ”Karvakuono Ransun poika”, eli Juha-Antero Nättilä.
Takapihalla Rocktähtiä Vestarin etkoja vietetään Lounarissa jo perjantai-iltana ainakin  karaoken merkeissä, etko-iltaan on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?