Vatialan jätepiste poistuu käytöstä

Vatialan Rinki-ekopiste poistuu käytöstä ensi viikon aikana. Kuva : Aki Loponen, Loma Graphics Oy 2016

Kangasalla sijaitseva Vatialan Rinki-ekopiste poistuu käytöstä ensi viikon aikana. Syynä pisteen poistumiselle ovat uudistuvat liikennejärjestelyt. Vatialantien ja Holvastintien risteyksen läheisyydessä sijaitsevan jätepisteen lähettyvillä aletaan piakkoin rakentaa liikenneympyrää, ja jätepisteellä nyt käytössä oleva tila otetaan työmaakäyttöön.

– Yritimme etsiä jätepisteelle uutta paikkaa esimerkiksi läheisen Salen pihapiiristä, mutta tarkoitukseen sopivaa tilaa ei valitettavasti löytynyt. Kangasalan Prisman jätepisteelle ei kuitenkaan Vatialasta ole kovin pitkä matka, aluepäällikkö Harri Patana Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:stä sanoo.

Prisma Kangasalan pisteessä otetaan vastaan kartonki-, lasi- ja muovipakkauksia sekä pienmetallia. Pisteellä on myös keräyssäiliöt paperille ja käyttökelpoisille vaatteille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?