”Ilmainen olut sille, joka rikkoo rataennätyksen” – Panamassa saa pelata minigolfia maksutta

Ravintoloitsija Jani Tainio näyttää pelaamisen mallia, rataennätys ei ole kuitenkaan vaarassa.

Ravintola Panaman terassin kupeessa voi pelata minigolfia ilmaiseksi.

Ravintoloitsija Jani Tainio sanoo, ettei pelaajan tarvitse välttämättä olla edes asiakas. Mailat, pallot ja pelikortit voi noutaa ravintolan sisätiloista. Terassin läheltä löytyy kuusi rataa, joilla mitellä miniogolftaitojaan ja kenties perhesopuaan.

– Valkeakosken Panamassa meillä on nyt kroketti ja pingis. Siirsimme radat sieltä Pälkäneelle, jotta saadaan hieman vaihtelua urheilulajeihin. Pälkäneellekin voisimme vielä hankkia pingispöydän, Tainio hymyilee.

Miehen hymy ei hyydy, vaikka hän joutuu kylmiltään näyttämään minigolftaitojaan.

Ensimmäinen pallo sinkoaa ulos radalta. Toinen pysyy radalla. Useamman lyönnin jälkeen pallo löytää tiensä koloon. Tainio ei tunnustaudukaan golfmieheksi.

– Muistelisin, että viime vuonna paras pelaaja löi rataennätykseksi tuloksen 7. Huikea tulos, kun ratoja on kuusi. Siis holari melkein joka rei’ällä. Kyllähän ne jätkät siellä koko kesän pelasivatkin.

Tainio lupaakin tarjota rataennätyksen parantajalle ilmaisen oluen.

Oluet jätettävä
terassin puolelle

Oluita ei saa viedä minigolfradoille, vaan ne pitää jättää anniskelualueelle terassin puolelle. Myös lapset ovat tervetulleita puttailemaan minigolfviheriöille. Kaikki radat näkyvät terassille, joten perheen jälkikasvu on koko ajan näkyvissä.

Hiljattain avatun ravintolan henkilökunnalla on pitänyt kiirettä, eikä kukaan ole juuri ehtinyt kokeilla minigolfia.

Tarjoilija Maarit Pajari muistelee kokeilleensa lajia viimeksi lapsuudessaan.

– Asiakkaat ovat tästä innostuneet. Lupaan kesän aikana vielä itsekin kokeilla. Tällä puolellako palloa lyödään, Pajari näyttää mailan rystyosaa ja Tainio puristelee päätään.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.