Jehovan todistajat kokoontuvat aluekonventtiin

Todistajat kutsuvat parhaillaan myös Pälkäneen alueen asukkaita kanssaan aluekonventtiin. Kuvassa Matti Leppänen (kuvassa oikealla) ja Harri Maula kohtaavat Manu ja Milo Liimataisen Luopioisissa.

Jehovan todistajat kokoontuvat kesällä taas aluekonventteihin. Tänä vuonna eri puolilla maailmaa vietetään konventteja teemalla ”Rakkaus ei koskaan katoa”. Tapahtumia järjestetään yli 200 maassa ja yli 400 kielellä.

Suomessa kesän aluekonventit järjestetään seitsemällä kielellä viidessä eri kaupungissa. Todistajien seurakunnat Pohjanmaan ja Hämeen alueelta kokoontuvat konventtiin, joka pidetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 14–16. kesäkuuta. Pirkanmaan vuoden suurimman seminaarin odotetaan keräävän kävijöitä lähes 5000 päivittäin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?