Ali-Reza Abdali nousee Kokoomusnuorten vt. puheenjohtajaksi

Kangasalalainen Reza Abdali valittiin Kokoomusnuorten tv. puheenjohtajaksi.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitus päätti kokouksessaan sunnuntaina, että Reza Abdali Kangasalta nousee Kokoomusnuorten vt. puheenjohtajaksi. Abdali on toiminut kuluneen kaksivuotiskauden liiton varapuheenjohtajana. Liiton puheenjohtaja Henrik Vuornos siirtyi kesäkuussa puolueen puheenjohtaja Petteri Orpon erityisavustajaksi.

Abdali opiskelee kauppatieteitä Tampereen yliopistossa, toimii valtuutettuna Kangasalan kaupunginvaltuustossa sekä Kokoomusnuorten eurooppalaisen kattojärjestö YEPP:n hallituksessa.

– Otan puheenjohtajan tehtävän vastaan täynnä tarmoa. Loppuvuoden tärkein tavoitteemme on jatkaa vahvaa jäsenkasvua, johon tulemme panostamaan merkittävästi, sanoo Reza Abdali.

Abdali nostaa syksyn tärkeimmiksi teemoiksi punavihreän hallituksen rakentavan haastamisen sekä Kokoomuksen EU-politiikan vahvistamisen.

Antti Rinteen hallitus antaa useita syöttöjä lapaan tuoreen hallitusohjelmansa kanssa. Tärkein yksittäinen huomio on se, että kahden miljardin euron menolisäykset tulevat tulevien sukupolvien ja ahkerien suomalaisten maksettavaksi, sanoo Abdali.

– Alkava EU-puheenjohtajuuskausi on hallitukselle näytön paikka. Kokoomusnuorten mielestä EU:n pitää pyrkiä vahvistamaan sisämarkkinoiden toimivuutta, kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa sekä yhteistä maahanmuuttopolitiikkaa. Jos ongelma on kansallisvaltioiden rajat ylittävä, myös ratkaisun pitää olla sellainen”, jatkaa Abdali.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?