Juhannuksen lukuvinkit: Lokinpoikasten traaginen tarina ja puhetta rakkaudesta

Juhannus tuo tullessaan pitkän viikonlopun. Nappaa tästä talteen lukuvinkit loppuviikolle ja nauti juhannuksesta!

Plutonius Tähtisen horoskoopit ennustavat juhannuksen ja kesän kulkua. Keskikesän kunniaksi Maajussille morsian ja Napakymppi -ohjelmista tutut Antti-Jussi Heikkilä ja Reija Siitonen puhuvat rakkaudesta.

Viime viikonlopun suurtapahtumasta Jukolasta riittää puhuttavaa vuosiksi. Alta pääset lukemaan Luja-Lukon joukkueiden kuulumisia sekä kertomuksen sunnuntaisuunnistajan Jukolasta. Tämän vuoden kesädekkari päästettiin myös vauhtiin tällä viikolla. Ensimmäinen osa on nyt ilmestynyt, ja uusi pätkä julkaistaan viikoittain.

Pälkäneellä tapettujen lokinpoikasten tarina on herättänyt huomiota kylillä. Jos asia on jäänyt pimentoo, koko tarinan pääsee lukemaan alempaa. Tälle saagalle on varmasti tulossa vielä jatkoa.

”Tänä kesänä ei kannata jarrutella” – Juhannushoroskooppi kertoo, mitä kesä tuo tullessaan

Maajussille morsian- ja Napakymppi-ohjelmista tutut Antti-Jussi Heikkilä ja Reija Siitonen: ”Kun rakkaus roihahtaa, sen pitää saada sukatkin pyörimään jaloissa”

Luja-Lukolla hyvä edustus Jukolassa – kuusi joukkuetta seitsemästä sai hyväksytyn suorituksen

Kadonnut punakaartilainen

Teinipojat tappoivat Pälkäneveden Suolasaaressa julmasti suuren määrän lokinpoikasia – Järkyttynyt eläinsuojeluneuvoja lähtee pelastamaan eloonjääneitä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?