”Tänä kesänä ei kannata jarrutella” – Juhannushoroskooppi kertoo, mitä kesä tuo tullessaan

Sydän-Hämeen Lehden luottoastronomi Plutonius Tähtinen laittoi kosmisen teepannunsa tulille ja viritti kristallipallonsa planeettojen taajuudelle. Mitä Plutoniuksen teelehdet ennustivat eri tähtimerkeille juhannuksen ja loppukesän osalta?

Kauris 22.12.–19.1.

Yllättävä kohtaaminen kääntää kesäsi suunnan. Tapaaminen uuden tuttavuuden tai monen vuoden takaisen ystävän kanssa saa sinut pohtimaan asioita ja kokeilemaan uutta. Kokeileminen kannattaa, vaikka uutuuden viehätys ei kestäkään pitkään. Kaikki uudet asiat eivät välttämättä tuo pidemmän päälle jännittävää sisältöä elämääsi tai ajatteluusi, mutta kokemuksista jää käteen arvokkaita asioita.

Vesimies 20.1.–19.2.

Yötaivas ennustaa vesimiehelle säihkyvää kesää. Rauhoitu lomalla ja hemmottele itseäsi. Loppukesään astelet kuin uudestaan syntyneenä.

Vaikka oma olo tuntuu voittamattomalta, muista että kaikkien läheistesi tunneskaala ei kenties ole yhtä ruusuista. Ymmärrä ympäröiviä ihmisiä ja koita jakaa omaa hyvää oloasi myös heille, sillä jaettuna ilo tuntuu aina paremmalta.

Kalat 20.2.–20.3.

Tänä kesänä kalat sujahtelevat vauhdikkaasti verkkojen silmistä eivätkä onkimadotkaan hämää. Vapaus on käsinkosketeltavaa. Kesäisestä fiiliksestä kannattaa ottaa kaikki irti, sillä myöhemmin kesällä kalat saattavat jäädä taas pyydystäjien haaveihin ja hommat alkavat painaa. Tällöin kannattaa palauttaa mieleen alkukesän vapaus, joka auttaa jaksamaan vaikeampien hetkien läpi.

Oinas 21.3.–19.4.

Juhannuksen perinteet ovat sinulle tärkeitä. Muista, että perinteiden joukossa on tilaa uusillekin tuulille. Koita nauttia tuoreista tuulahduksista ja juhannuksesta saattaa tulla elämäsi paras.

Loppukesää kohden taivaalle kerääntyy tummempia pilviä. Sateisina aikoina läheisten merkitys kasvaa. Muista olla huomaavainen lähimmillesi, sillä syksyn kolkutellessa kaipaat heiltä tukea.

Härkä 20.4.–20.5.

Juhannuksena koetellaan härän hermoja. Juhannusseurasi saattaa hermostuttaa käytöksellään, mutta rauhallisella suhtautumisella keskikesän juhlasta päästään nauttimaan mukavissa merkeissä.

Myös juhannuksen jälkimainingeissa on ihmissuhteissa vastassa odottamattomia ärsytyksen aiheita, joista selviämiseen vaaditaan pitkää pinnaa. Rauhallisuus palkitsee, ja loppukesää kohden ihmissuhteet alkavat kukoistaa ennen näkemättömällä tavalla.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Taianomainen juhannusyö saa epämiellyttävän päätöksen. Kaivosta ei näy tulevaa puolisoa eivätkä kukat tyynyn alla tuo uniin muuta kuin painajaisia. Älä kuitenkaan heitä toivoa, sillä loppukesä on pullollaan romantiikkaa. Sinkkukesää viettävien kaksosten treffit johtavat upeisiin kohtaamisiin ja parisuhteissa rakkaus kukoistaa, kunhan muistat antaa aikaa kumppanillesi. Panosta romanttisiin hetkiin, sillä ne sulattavat treffikumppanisi sydämen.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet kuin kotonasi kesän vauhdikkaissa menoissa. Tapahtumissa käyminen avaa mahdollisuuksia uusien ihmisten kohtaamiseen. Ole tarkkana ja avoin uudelle, sillä niin juhannustanssit kuin taidenäyttelyssä käyminen voi tuoda kohdallesi ikimuistoisia hetkiä, joita et halua sivuuttaa. Nauti kesän riennoista täysin siemauksin ja lataa akut ääriään myöten täyteen, sillä syksyllä arki painaa jälleen päälle.

Leijona 23.7.–22.8.

Villi ja vapaa vai harkittu ja hillitty? Vietit juhannusta miten tahansa, vievät keskikesän tapahtumat sinut lopulta omalle epämukavuusalueellesi. Ota tilanne kokemuksen kautta, ja opit arvokkaita asioita itsestäsi. Jälkeenpäin valtaava voittajafiilis kantaa kesän jännittävien asioiden yli. Kohti syksyä astelet entistä itsevarmempana ja valmiina olemaan oman arkesi hallitsija.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kriittisyytesi ajaa sinut pieneen kriisiin joko työelämässä, ihmissuhteessa tai itsetuntemuksessa. Muista olla itsellesi ja läheisillesi armollinen, jotta kriisi ei kehity pidemmälle. Kesällä on oikea aika rentoutua ja nauttia läheisten seurasta. Älä siis anna turhan tiukkapipoisuuden pilata kesää, jolla on potentiaalia olla jopa kaikkien aikojen kesä.

Vaaka 23.9.–23.10.

Harkinta sikseen ja menoksi! Tänä kesänä ei kannata jarrutella. Uhkat kääntyvät mahdollisuuksiksi, kun vain rohkenet tarttua niihin. Vaaka palaa hallittuun tasapainoon syksyn lähestyessä, joten kesän ajan voi hyvällä omallatunnolla antaa mennä huolettomasti. Huolettomuuden keskellä yksinäisyys saattaa alkaa painamaan, mikäli kirmailet menemään ilman läheisiäsi. Nappaa siis kainaloon ystävä tai muutama ja nauti riennoista heidän seurassaan.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Teekuppisi pohjalla näkyy niin synkeitä pilviä kuin aurinkoisia päiviäkin. Kesä on täynnä tasapainoilua vastoinkäymisten ja suurten riemujen välillä. Kesän lopputulos jää kyllä plussalle, vaikka välillä suossa tarpominen saattaa uuvuttaa totaalisesti. Kun suo upottaa pahasti, muista antaa asioille aikaa, sillä lopulta niillä on aina tapana järjestyä tavalla tai toisella. Viimeistään elokuussa mietityttävät asiat alkavat loksahdella kohdilleen kuin itsestään.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jupiterin ja Saturnuksen kulma luo pientä varjoa juhannuksen ylle. Löydät itsesi yllättävistä tilanteista, joissa olo ei aluksi tunnu lainkaan kotoisalta. Viikonlopun edetessä ulkopuolisuuden tunne kaikkoaa ja vaikka juhannus tuntui olevan jo pilalla, kääntyy juhla iloiseksi. Loppukesä on tasapainottelua puurtamisen ja kesärientojen välillä. Kumpikin osa-alue tukee toistaan, ja välillä pitkäveteisiltä tuntuvat asiat saavat huippuhetket tuntumaan entistä paremmilta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.