Luopioinen muuttuu messukyläksi – Liikuntahalli on messujen keskus

Luopioisten liikuntahallissa on kyläasumisen messujen keskus.

Kukkian kyläasumisen messut järjestetään kesä–heinäkuun vaihteessa 29.6.–7.7. Messujen keskus on Luopioisten liikuntahalli ja messut levittyvät sieltä koko kirkonkylään ja Kukkian tapahtumiin. Messujen järjestäjä on Kehittyvät Kukkian kylät -hanke sekä Luopioisten yrittäjät.

Messut alkavat Pälkäneen kunnan järjestämillä perinteiseillä aamukahveilla Mikkolan Pytingin puistossa lauantaina 29.6 vellikellojen soidessa kello 8.30. Luvassa on kahvittelua, musiikkia ja kunnanjohtaja Jussi Teittisen tervehdys. Tapahtuma jatkuu bussikierroksella Luopioisissa ja Rautajärvellä. Messukeskuksen ovet avautuvat klo 12 ja ovat auki messujen jokaisena päivänä klo 12–17.

Liikuntahallin tiloja tutkailemassa Leena Ilmola, Mirjami Valli , Kirsi Oesch ja Seppo Kääriäinen

Kukkian kyläasumisen messut tuovat esille kyläasumisen ideaa, lähiyhteisöjen voimaa sekä esittelevät asumisen mahdollisuuksia: Kylässä on helppo asua ja se tarjoaa viehättäviä asuinpaikkoja.

Messukeskuksessa ovat esillä Pälkäneen kunta, Kukkian kylät sekä eri näytteilleasettajien toimesta asumisen, rakentamisen ja vapaa-ajan palveluja.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.