Nostalgiasävelmiä Anssi-areenalla – Aitoon musiikkikurssit poikivat Aitooseen ja Luopioisiin konserttiviikon

Aitoon kesäidyllin kruunaa Anna Tapion koululta kantautuva soitto, sillä Anna Tapion koululla ja Aitoon ala-asteella opiskelee kesä-heinäkuun vaihteessa toista sataa soittajaa, laulajaa ja kapellimestaria. Musiikkikurssilaiset täydentävät myös Aitoon ja Luopioisten tapahtumatarjontaa yhdeksällä konsertilla.

Tänä vuonna konserttiviikko levittäytyi Anna Tapion koulun, Honkalan ja Luopioisten kirkon lisäksi myös Anssin kaupalle, jonka lastauslaiturilla kuultiin lauantai-iltapäivänä nostalginen iltapäiväkonsertti. Konserttia varten koottu Lastauslaiturin prinsessat -kokoonpano koostui kurssien opettajista.

Aitoon musiikkikurssien maksuttomat konsertit pe 28.6.–ti 2.7.

Anssin kaupan lastauslaiturilla kuultin lauantai-iltapäivässä nostalgisia viihdeklassikoita.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?