Kangasalan Vesi ei alenna Keson vesiosuuskunnan käyttömaksuja

Keson ja Kautialan vesiosuuskunnat vaativat Kangasalan Vesi -liikelaitokselta, että heidän kuutioperusteisia käyttömaksuja alennettaisiin 38 prosenttiin suhteessa Kangasalan Vesi -liikelaitoksen yleisiin käyttömaksuihin ja käyttömaksuja palautettaisiin takautuvasti viiden vuoden ajalta.

Vesiosuuskuntien mukaan Kangasalan Vesi -liikelaitos perii vesiosuuskunnilta palveluistaan noin 2,5-kertaista hintaa omakustannushintaan nähden.

Kangasalan Vesi -liikelaitoksen johtokunta päätti, että Keson vesiosuuskunnalta perittävien käyttömaksujen alentamiseksi ei ole perusteita eikä alentaminen olisi vesihuoltolain tarkoittamaa tasapuolista ja kohtuullista maksujen määrittelyä vesilaitoksen muita asiakkaita kohtaan. Kangasalan Vedellä on sopimus Keson vesiosuuskunnan kanssa. Kautialan vesiosuuskunta on tehnyt oman sopimuksensa Keson vesiosuuskunnan kanssa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.