Askel kohti Lahdentien suunnitelmien toteutumista

Lahdentien Kaarina Maununtyttären tien liittymän kohdalle kaavaillut pisaraliittymät ovat askeleen lähempänä toteutumista. Kangasalan kaupunki hyväksyi Rääkkölänkujan asemakaavan muutoksen, missä kaavoitettiin tiealueelle enemmän tilaa. Näin ollen risteykseen mahdutaan rakentamaan kiertoliittymät, kuten on suunniteltu.

Kangasalla on suunniteltu muutoksia myös muihin eritasoliittymiin. Kaikki muutokset liittyvät Lahdentien parantamiseen, jossa tiestä pyritään tekemään nelikaistainen aina Huutijärvelle asti. Samalla järkevöitetään liittymiä Ranta-Koiviston lisäksi muun muassa Lentolan kohdalla. Lamminrahkaan on jo parhaillaan rakenteilla uusi eritasoliittymä.

Samassa kaavamuutoksessa tyhjillään ollut teollisuustontti Rääkkölänkujan päädyssä kaavoitettiin uudelleen asuinalueeksi.

 

Lue lisää Lahdentien parantamiseen liittyvistä muutoksista:

Lahdentien parantaminen sai vastikään siunauksesna Kangasalan kaupungilta.

Suunnitelmat parantamishanketta varten ovat olleet jo pitkään lähes valmiita. 

Lamminrahkan liittymästä on uutisoitu jo viime vuoden puolella, kun rakentaminen aloitettiin ja suunitelmaa esiteltiin

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.