Pikonlinna Swimrun yhdistää hauskasti juoksun ja uinnin

Swimrunissa seuraa vuorotellen juoksu- ja uintiosuuksia. Pikonlinnan lauantaiseen kilpailuun odotetaan yli sataa osanottajaa.

Pikonlinna Swimrun-tapahtuma järjestetään ensi lauantaina Kangasalla Pikonlinnassa. Nyt neljättä kertaa järjestettävään tapahtumaan on tulossa ennätysmäärä kilpailijoita. Kilpailijoita on tällä hetkellä listoilla 91. Ensimmäinen lähtö on kello 10.

Ilmoittautuminen on mahdollista lajin kokeilumatkalle vielä kisa-aamuna kello 8.30.

– Minulla on nyt vahvat odotukset, että kilpailijamäärä kasvaa yli sadan, mikä olisi nelinkertainen määrä siihen verrattuna, kun kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016, kilpailun organisaattori Simo Hillo toteaa.

Swimrunissa juostaan ja uidaan vuoronperään, joko yksilö- tai parikilpailuna. Uusi laji, ja lajin ainoa tapahtuma Pirkanmaalla, on kasvattanut suosiotaan.

– Polkujuoksu on trendilaji. Minulla on vahva usko, että myös swimrun tulee nousemaan vahvasti, Hillo pohtii.

Kauniit Pikonlinnan maisemat ja puhdas Vesijärvi tarjoavat autenttiset olosuhteet liikuntahupailuun.

Kilpailuun on tulossa Suomen kärkinimiä niin parikilpailussa kuin yksilökilpailussa. Miesten kisaan osallistuu muiden muassa todella vahvana kestävyysurheilijana tunnettu Jari ”Lemmy” Lemmetty, parikisaan Janne Blomqvist ja Janne Räsänen sekä monta kovaa kotimaan kärkinimeä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.