Rajalansaaressa leiriläisiä jo kolmessa polvessa

Kartanlukupäivänä mm. tehtiin omat aarrekartat ja aarteet piilotettiin toisten ryhmien etsittäviksi

Perinteinen Rajalansaaren telttaleiri järjestettiin juhannuksen jälkeen maanantaista keskiviikkoon. Leiri on Pälkäneen kunnan, seurakunnan ja Luja-Lukon yhdessä järjestämä leiri.
Tämän vuoden leiri kulki nimellä ”lukemattomia juttuja”.

Maanantaina käsitteltiin pelilukutaitoa, tiistaina kartan lukutaitoa ja keskiviikkona medialukutaitoa. Viimeisen päivän ohjelmassa oli myös leiriuutisen tekeminen eli leirillä otettiin oikealla kameralla kuvia  ja niistä leiriläiset tekivät ryhmissä pieniä juttuja.

Rajalansaaren leiri vietettiin hienossa kesäsäässä, kun 22 leiriläistä, viisi isosta ja neljä ohjaajaa matkasivat veneillä saareen. Heti saareen päästyään muutama leiriläinen kertoi, että heidän vanhempansa ja isovanhempansa olivat muistelleet omia Rajalansaaren muistoja vastaavasta leiristä. Se jos mikä kertoo perinteistä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.