Kaikki maalaavat myös Kangasalla

Kaikki maalaavat! -maalaustapahtuma on valtakunnallinen ilmaistapahtuma, jota vietetään taidemaalari Helene Schjerfbeckin (1862–1946) syntymäpäivänä ja Suomen Kuvataiteen päivänä  keskiviikkona 10.7. Myös Kangasalla pääset maalaamaan yhdessä muiden kanssa tuona päivänä! Maalaamme ulkona Ukkijärven rannalla ja Lepokodin tuntumassa kello 13–16.

Tapahtumana on suunnattu kaikille, eikä osallistuminen vaadi ennakkotaitoja ja kuvataiteen harrastuneisuutta.

– Kukaan ei voi tietää, miltä tuntuu maalata, jos ei kokeile. Siksi kannattaa uskaltautua kokeilemaan. Opettajan tehtävä on innostaa ihmisiä ja ohjata välineiden käyttämisessä. Jokainen kyllä osaa maalata, kannustaa luontokartoittaja ja akvarellimaalauksen opettaja Laura Uimonen.

Kokoontuminen on Kimmo Pyykkö -taidemuseon edessä keskiviikkona 10.7. kello 13, josta lähdetään yhdessä kohti Kangasalan Lepokotia. Sadesään sattuessa maalaaminen tapahtuu sisätiloissa. Mukana maalaamassa ja ohjaamassa on opettaja Laura Uimonen.

Otathan mukaasi akvarellilehtiön (A4–A3), maalauspohjan, maalarinteippiä, siveltimiä, vesiastiat ja akvarellivärit sekä istuinalustan ja eväät.

Valtakunnallisesti tapahtumaa organisoi Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry. Kangasalla tapahtuman järjestävät yhdessä Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasalan kirjasto.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.