Miestä puukotettiin Kirkkareilla

Aitoon Kirkastusjuhlilla tapahtui maanantai-iltana puukotus. Poliisin tietojen mukaan uhria puukotettiin keskivartaloon. Uhri on Sydän-Hämeen lehden tietojen mukaan paikallinen mies. Hänet on operoitu eikä hän ole hengenvaarassa.

Poliisin mukaan alle 18-vuotiaan mieshenkilön kimppuun oli käyty festivaalin lähellä sijaitsevalla leirintäalueella yllättäen ja häntä oli pahoinpidelty. Miestä oli isketty teräaseella keskivartaloon. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Tapaus sattui ennen iltayhdeksää. Sydän-Hämeen Lehden saamien tietojen mukaan puukotuksen uhri kuljetettiin Onkkaalan läheltä lääkärihelikopterilla sairaalahoitoon.

Kaksi miestä otettu kiinni

Tämän hetkisen tiedon mukaan kaksi täysikäistä päihtynyttä mieshenkilöä olivat käyttäytyneet alueella häiritsevästi ja riitaa haastaen. Mitään varsinaista riitaa tai esimerkiksi tönimistä ei tiedon mukaan kuitenkaan edeltänyt tilannetta.

Teon jälkeen epäillyt miehet poistuivat pikaisesti paikalta. Poliisi tavoitti epäillyt tapahtumapaikan läheisyydestä. Molemmat miehet ovat kiinniotettuina rikoksesta epäiltyinä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja tiedot tapahtumasta. Yhteyttä voi ottaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi

 

9.7. klo 14.02 uutista on päivitetty poliisin tiedotettua lisää.

10.7. klo 16.16 uutista päivitetty.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.