Räppärit vetivät nuoria paikalle – Kurkkaa kuvagallerista Kirkkaritunnelmat

Vesala loisti rokkiliiterin lavalla niin olemuksellaan kuin kirkkaalla asullaankin.

Aitoon Kirkastusjuhlia juhlittiin viikon vaihteessa 138. kerran. Monet Suomen eturivin artistit täyttivät jälleen kerran Aitoon Honkalan juhlijoilla.

Maanantain päätöspäivässä oli perinteistä tunnelmaa, kun viimeisenä esiintyjänä nähtiin jälleen Apulanta. Rokkiliiteri nitisi liitoksistaan väen ahtautuessa sisälle. Mattimyöhäisille liiteristä ei löytynyt sijaa, vaan osa sai tyytyä katselemaan keikkaa valkokankaalta pihan puolella.

Juhlatalon ohjelman päätti ennen Apulantaa viime aikoina pinnalle noussut yhtye Ruusut. Bändi oli ensimmäisen kirkkarikeikkansa kunniaksi ottanut selvää Kirkastujuhlien historiasta ja äimistynyt, kuina kauan Kirkkareita on jo juhlittu. Iloinen yllätys yhtyeelle oli myös maanantainen yleisö.

– Emme tienneet, että maanantaina voisi olla näin kovat bileet!

Lauantain yleisömagneetteja olivat Petri Nygård ja Lauri Tähkä. Sunnuntaina paljon porukkaa vetivät taas Gasellit sekä Ville Valo & Agents.

Kirkkarit vältteli pitkään räppäreitä, mutta kuten Gasellit, Petri Nygård sekä maanantaina villinnyt Teflon Brothers osoittavat, räppi istuu hyvin juhlille ja vetää paikalle nuorta väkeä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.