Ranska-fanituksesta syntyi tapahtuma – Sunnuntaina Nuijantalolla nautitaan ranskalaisesta tunnelmasta herkkuineen

Pälkäneen Nuijantalon Putiikissa ja Kahvilassa järjestetään sunnuntaina 14.7. ensimmäistä kertaa Vive la France -tapahtuma.

Kahvilan tunnelma on päivän ajan kuin suoraa Ranskasta niin musiikilta kuin tunnelmaltaankin. Nuijantalon Sinikka Ignatius tunnustautuu pitkäaikaiseksi Ranska-faniksi ja tapahtuman idea kumpuaakin naisen omista intohimoista. Sunnuntaina sattuu olemaan myös Ranskan kansallispäivä.

­– Olen opiskellut ranskaa ja asunutkin Ranskassa. Tunnen myös ranskalaiset viinit hyvin, kertoo Ignatius omasta taustastaan.

Vive la France -tapahtuman idea kumpuaa Ignatiuksen omista kiinnostuksenkohteista. Sunnuntaina on osuvasti myös Ranskan kansallispäivä.

Ranskalaista meninkiä päivään tuovat musiikin lisäksi kahvilassa luettavana olevat ranskalaiset kirjat, kuvaesityksessä pyörivät maisemat Ranskan eri puolilta sekä tietysti ranskalaiset herkut. Tarjolla on maan tapaan muun muassa cafe au lait -maitokahvia sekä tuoreita croissanteja, kreppejä ja muita ranskalaisia leivoksia.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.