Ruutanan mutkaisella tiellä ulosajo kovassa nopeudessa

Kangasalan Ruutanassa Miilumäentiellä oli torstain ja perjantain välisenä yönä henkilöauton ulosajo.

Yöllä yhden aikaan henkilöauto oli ajanut Miilumäentietä kohti Jussilantietä. Pitkän suoran jälkeen jyrkässä mutkassa kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan. Auto oli suistunut ulos tieltä ja törmännyt keula edellä tien oikean puolen ojanpenkkaan. Siitä auto oli lentänyt katolleen perä menosuuntaan.

Paikalla olleista jarrutusjäljistä päätellen auto oli tullut mutkiin kovalla nopeudella. Ajoneuvon kuljettaja ja matkustaja toimitettiin Acutaan tarkastettavaksi. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?