Vilpola täyttyy iltamissa lavaromantiikasta

Nyt on peräkammarinpojalla vientiä! Pälkäne-Seuran iltamissa ovat mukana Mikko Kaipainen, Tapio Korhämö, Eija Ollikainen, Arto Tuominen, Teija Kari, Paula Rouhila ja Marja Lepistö.

Vuoden Tähtiartistiksi 2019 valittu Paula Rouhila esiintyy lauantaina 20. heinäkuuta Vilpolan (Koulutie 3) iltamissa Pälkäneellä. Tähtiartisti esiintyy ohjelmassa sekä nousee estradille myös tanssittamaan iltamayleisöä Aprikoosi-orkesterin solistina.

Jo perinteiseksi kesän kohokohdaksi nousseet Pälkäne-Seuran iltamat Vilpolassa sykkivät romantiikkaa tänä vuonna. Paula Syväsalmen kirjoittamassa ja ohjaamassa esityksessä pohditaan Mistä rakkaus alkaa, kun kuljetaan Vasten auringon siltaa. Ehkä Hento kuiskaus paljastaa, kuka on Tuuliviiri ja kuka onkaan Kaunis nainen. Ainakin selvää on se, että Jykevää on rakkaus, Kun mies löytää naisen.

Lavaromantiikkaa-esityksen puherooleissa ovat Marja Lepistö (äite) ja Arto Tuominen (peräkammarinpoika). Esityksessä laulavat Mikko Kaipainen, Teija Kari, Tapio Körhämö, Anna Laesterä, Eija Ollikainen, Paula Rouhila ja Arto Tuominen. Esityksen jälkeen on tunti tanssia.

Buffetti aukeaa kello 17, ja Raimo Salokannel viihdyttää kahvittelijoita gramofoneineen ohjelman alkamiseen saakka. Myös arpoja myydään heti buffetin avauduttua. Arpajaisvoittoina on sekä hengen että ruumiin ravintoa: kirjoja ja muun muassa lounaslahjakortteja. Kirjavoitot lunastetaan kahvilan ”kirjakaupasta”, jota pitävät vanhasta muistista Leena Turto ja Paula Norokorpi.

Pälkäne-Seura avaa kello 16 myös oven Tuulimyllymuseoon, jossa entisaikojen viljankäsittelyyn ja kalastukseen voi tutustua maksutta kahden tunnin ajan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.