Kunnantalon ovet käyvät jälleen – Mia Sorri lähtee Pälkäneeltä

Mia Sorri.

Henkilöstövaihdokset Pälkäneen kunnantalolla jatkuvat. Tuorein työpaikan vaihtaja on henkilöstön kehittämispäällikkö Mia Sorri.

– Olen siirtymässä Tampereen kaupungin palvelukseen, Sorri vahvistaa.

Sorri ehti työskennellä Pälkäneen kunnalla reilun viiden vuoden ajan.

Puolen vuoden aikana Pälkäneeltä on siirtynyt muualle jo kuusi viranhaltijaa. Teknisen suunnittelujohtaja Harri Vierikan ja talousjohtaja Merja Vihtiälän lähdöistä uutisoitiin kesäkuussa. Tämän vuoden lähtijöihin lukeutuvat myös kunnanjohtaja Janita Koivisto, kaavasuunnittelija Outi Kanerva ja 2. rakennustarkastaja Antti Kellokoski.

– Uutta talousjohtajaa rekrytoidaan parhaillaan. Kaavasuunnittelijana on nyt Minna Pistemaa, ja elokuun alusta alkaen 2. rakennustarkastajana aloittaa Arttu Jokinen, jonka valinta on tehty jo keväällä, Pälkäneen kunnan hallintojohtaja Anitta Hietaniemi toteaa.

Johtoryhmä vaihtunut lähes kokonaan

Vaikka Pälkäneen viranhaltijoiden joukossa on ollut viime vuosina paljon vaihtuvuutta, mahtuu joukkoon myös henkilöitä, jotka ovat olleet pitkään Pälkäneellä.

– Kunnantalolla olevista pisimpään virassa ollut on varmaankin hallintosihteeri Johanna Säämänen, joka on aloittanut kunnassa käsittääkseni 1990–luvulla, tosin eri nimikkeellä. Sivistystoimessa on useita henkilöitä, jotka ovat olleet virassaan kymmeniä vuosia. Ja työsuhteisista löytyy kunnantaloltakin jo 1980–luvulla työssään tai virassaan aloittaneita, Hietaniemi kertoo.

Pälkäneen johtoryhmä on sen sijaan kokenut viime vuosina melkoisen muodonmuutoksen, sillä sen jäsenistä kokenein on tällä hetkellä tekninen johtaja Matti Vesava, joka on tullut virkaansa vuonna 2013. Kunnan johtoryhmään kuuluvat kunnanjohtaja ja kaikki toimialajohtajat eli tekninen johtaja, tekninen suunnittelujohtaja, elinkeinojohtaja, sivistysjohtaja, talousjohtaja ja hallintojohtaja.

– Johtoryhmissä suuri vaihtuvuus on nykyisin arkipäivää kaikissa Pälkäneen kokoluokan kunnissa jo urakehityksenkin vuoksi, Hietaniemi muistuttaa.

 

Lue lisää:

Katastrofin anatomia vaiko vain elämää? – Ovi on käynyt tiuhaan kunnantaloilla Pälkäneellä ja Kangasalla

Taas yksi Pälkäneen keskeinen viranhaltija lähtee – Nyt on vuorossa tekninen suunnittelujohtaja Harri Vierikka

Pälkäneen kunnantalon ovissa taas liikennettä – Nyt lähtee talousjohtaja

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.