Extreme-kilpailu palaa Kostianvirralle uudistuneena

Viime vuoden extreme-kilpailussa joukkueiden piti ylittää virta itsetehdyllä lautalla.

Varrella virran -tapahtuma järjestetään jälleen elokuun alussa. Viime vuoden tapahtuman kaavaa noudattavan päivän yksi kohokohdista on Kostian Virran taistelun nimeä kantava extreme-kisa. Vastuu kisan suunnittelusta on Satu Ukkosella, joka osallistui tapahtumaan viime vuonna kilpailijana.

– Kun minua kysyttiin kisailun toteuttajaksi, en heti lupautunut. Pyörittelin asiaa päässäni hetkeni ja tuumin lopulta, että tästähän voi tulla kiva juttu, kertoo Ukkonen.

Tulevan kilpailun suunnitelmista nainen ei halua paljastaa kovin paljoa, mutta eroja viime vuoteen on tulossa.

– Paljastan vain, että tänä vuonna kisailu tapahtuu esiintymislavan puolella Kostian virtaa, raottaa Ukkonen salaisuuden verhoa.

Kilpailuun ilmoittaudutaan lähempänä tapahtumaa ja siihen liittyvät tiedot julkaistaan myöhemmin. Innokkaita joukkueita toivotaan mukaan kisailemaan.

Höyrylaivaristeily oli viime vuonna hyvin pidetty ohjelmannumero.

Varrella virran tarjoaa ohjelmaa kaikille. Koko perheen ulkoilutapahtumassa tarjolla on ohjelmaa, herkkuja, yhdessäoloa sekä elävää musiikkia. Paikalle saapuu kangasalalainen rock -bändi ja Säästöpankki järjestää ohjelmaa lapsille. Viime vuodelta tuttu ja paljon pidetty höyrylaivaristeily tekee myös paluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?