Varrella virran vietetään taas kesäpäivää

Viime vuonna tapahtuma houkutteli paljon väkeä Kostianvirran rannalle.

Varamaan tapahtumalava herää jälleen eloon, kun Varrella virran -tapahtuma kerää koko perheen nauttimaan kesäpäivästä Pälkäneelle. Ulkoilmatapahtumaa vietetään Kostianvirran rannalla lauantaina 3. elokuuta kello 13–16.

Iltapäivän kohokohtana on joukkueittain käytävä Kostianvirran taistelu. Kilpailussa etsitään tänä vuonna lukutaitovuoden hengessä ja Daniel Medelplanin innoittamana kadonnutta puulaattaa.

– Kisa on nyt yleisöystävällisempi kuin viime vuonna. Kilpailu käydään tapahtumapuolella, joten yleisö näkee kilpailijoiden suoritukset paremmin, Pälkäneen kulttuurisuunnittelija Marketta Pyysalo kertoo.

Tunnelmaa alueelle tuo Rock Cirkus -bändi, pomppulinna ja Aito Säästöpankin Kleinbus. Kahviosta voi ostaa erilaisia herkkuja, muun muassa jäätelöä, vohveleita ja Penttilän tilan perunatortilloja. Konerikosta kärsinyt höyrylaiva Satukin on saatu taas kuntoon, ja se kyyditsee halukkaita pitkin Kostianvirtaa kello 13:sta alkaen.

Varrella virran -tapahtuman järjestävät Pälkäneen kunnan kulttuuripalvelut sekä Kostianvirran tapahtumatyöryhmä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.