Seurakunnan talouspäällikkö Kristel Muru-Tanila lähti Pälkäneeltä – Työt jaettiin uudelleen

Pälkäneläinen hallintotieteiden maisteri Kristel Muru-Tanila aloitti työnsä Janakkalassa elokuun alussa.

Pälkäneen seurakunnan talouspäällikkö Kristel Muru-Tanila lopetti työnsä Pälkäneellä ja siirtyi Janakkalan seurakunnan talouspäälliköksi 1. elokuuta alkaen. Hän jäi koeajan ja irtisanomisajan mittaiselle virkavapaalle Pälkeneeltä 1.8.2019–31.3.2020.

Luopioisten taloussihteeri Sari Janhunen ryhtyy vt. talouspäälliköksi. Hänen tehtäviinsä jää operatiivinen johtaminen ja kirjanpito ja hän saa talouspäällikön palkasta 90 prosenttia.

Entinen talouspäällikkö Kristel Muru-Tanila hoitaa kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston kokousten valmistelut ja sihteerin tehtävät, osallistuu talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaan sekä osallistuu tilintarkastuksiin. Jotta kaikki tunnukset Pälkäneen seurakunnan järjestelmiin pysyvät yllä, jätetään voimaan talouspäällikön virasta Pälkäneen seurakuntaan 10 prosenttia.

Tampereen alueellisen keskusrekisteriin vuoden alussa

Iris Marsi jatkaa ainakin 31.3.2020 saakka Pälkäneen seurakunnan palveluksessa. Hänen tehtäviinsä lisätään taloussihteerin tehtäviä, pääasiallisesti palkanlaskenta.

Marsi hoitaa vuoden loppuun myös virkatodistusten ja sukuselvitysten tekemisen, kunnes Pälkäneen seurakunta siirtyy 1.1.2020 osaksi Tampereen alueellista keskusrekisteriä.

Keskusrekisterin siirron jälkeen on mahdollista tarkastaa työaikaa. Pälkäneen seurakunta siirtyy Tampereen alueelliseen keskusrekisteriin, jos kirkkovaltuusto hyväksyy siirron kokouksessaan 1. syyskuuta.

Toimistosihteeri Sanna Rautio palaa työvapaaltaan 16. elokuuta. Häneen työnkuvaansa tulee kirkkoherranviraston asiakaspalvelu sekä Pälkäneellä että Luopioisissa, puhelinvaihteen hoitaminen ja hautalaskutus. Hänen työaikansa on 20 tuntia per viikko, mikä edellyttää viraston aukioloajan supistamista päivittäin yhdellä tunnilla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.