”Asioita tehdään pilke silmäkulmassa eikä liian totisesti” – Kaj Kunnas tykkää luopioislaisten rennon humoristisesta meiningistä

Meininki pihasählyssä oli korkealla jo ennen pelien alkua.

Luopioisten pihasähly vietti 15-vuotisjuhliaan komeasti: pelit siirtyivät koulun pihasta osuuspankin eteen kaikkien nähtäville ja juontajaksi saapui koko kansan Kaj Kunnas. Luopioinen on Kunnakselle entuudestaan tuntematon, mutta jo lauantaina ennen pelejä miehellä riitti positiivista kerrottavaa.

– Ihmiset ovat rennon humoristisia. Eilen illalla oltiin ravintola Liekissä ja oli erittäin kiva treffata ihmisiä ja jutella, Kunnas kertoo.

Urheilun parissa työskennellyt juontaja vietti Luopioisissa yhteensä kaksi yötä. Ihmisten iloisuuden lisäksi Kunnas kiinnitti huomiota kylä eläväisyyteen.

– Kun katselee ympärilleen niin tässä on osuuspankkia, kirkkoa, K-kauppa ja vaikka mitä. Puhutaan paljon, että Suomen maaseudut kuolevat, mutta ei se mene niin ainakaan täällä, toteaa Kunnas.

Aktiivisen ja elävän kylän tekevät ihmiset.

– Ainakin Yrittäjät ovat täällä tietääkseni hyvin aktiivisia, mainitsee Kunnas yhden kylän aktiivisista toimijoista.

– Ja meininki on kaikkiaan hyvä. Asioita tehdään pilke silmäkulmassa eikä liian totisesti. Tällaisesta tykkään, jatkaa Kunnas katselleessaan ympärilleen pian alkavaa sählyturnausta.

Kaj Kunnas esitteli sarjojen voittajille jaettavia pokaaleja.

Pihasählyyn Kunnas tuli juontamaan Tommi Vuorisen pyynnöstä. Urheilun parissa elämänsä viettänyt Kaj Kunnas kertoo sählyn olevan lähellä sydäntä juurikin työn myötä.

Kaj Kunnaksen kesään on kuulunut pihasählyn kaltaisia juontokeikkoja. Mies kertoo, että hommia on ollut kivasti, ja tulossa on vielä keikkoja. Myös syksyllä TV5:llä alkavaa Kunnaksen omaa ohjelmaa on kuvattu kesän aikana. Haastatteluun mies kertoo istuneensa muun muassa Valtteri Bottaksen ja Kaapo Kakon kanssa.

– Mutta nyt keskitytään tähän säbään.

Pelit alkavat pian ja vielä pitäisi selvittää, saako Osuuspankin talon kakkoskerroksessa sijaitsevalle parvekkeelle mennä selostamaan. Suunnitelmissa on myös mahdollisesti roiskutella voittajien kanssa formulakisojen tyyliin skumppaa yläilmoista.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.