Pälkäneen rakennustarkastaja Teuvo Kauppi irtisanoutui – Ruuhkaa helpotetaan ostamalla apua insinööritoimistolta

Pälkäneen kunnan rakennustarkastaja Teuvo Kauppi on irtisanoutunut tänään torstaina virastaan. Hän siirtyy toisiin tehtäviin siten, että hänen viimeinen työpäivänsä Pälkäneellä on 31. elokuuta.

Kunnan uutena rakennustarkastajana aloittaa 12. elokuuta Arttu Jokinen, joka on pälkäneläinen ja tuntee siksi hyvin kunnan. Jokinen valittiin II rakennustarkastajaksi jo keväällä.

Teuvo Kauppi toimi Pälkäneellä rakennustarkastajana vuodenvaihteesta asti. Teknisen suunnittelujohtajan Harri Vierikan mukaan Kauppi teki merkittävästi töitä rakennusvalvonnan jonojen purkamiseksi.

– Teuvo ehtii ennen uusiin tehtäviin siirtymistä opastaa hyvin Arttua töiden alkuun. Pälkäneen kunta käyttää edelleen myös konsulttiapua rakennusvalvonnassa, jotta asiointi on mahdollisimman nopeaa ja sujuvaa asiakkaille, Vierikka sanoo.

Vierikka teki hiljattain viranomaispäätöksen, jolla ostetaan Jokioisten insinööritoimistolta 200 tuntia lisää konsulttiapua Pälkäneen rakennusvalvonnan ruuhkan purkuun. Samaa insonööritoimistoa on käytetty jo aiemmin apuna rakennusvalvonnan ruuhkassa ja rakentajien neuvonnassa.

Myös Vierikka jättää Pälkäneen, sillä hänet on valittu Vesilahden kunnaninsinööriksi.

Aiheesta lisää: Ei ole vielä tarvinnut hyödyntää töissä vapaaottelukokemusta – Rakennustarkastaja Teuvo Kauppi purkaa pitkiä lupajonoja

Taas yksi Pälkäneen keskeinen viranhaltija lähtee – Nyt on vuorossa tekninen suunnittelujohtaja Harri Vierikka

Rakennusvalvonnan ruuhkaan helpotusta – Pälkäneläinen Arttu Jokinen valittiin II rakennustarkastajaksi

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.