Kesäpäivän yhteispiknik kokoaa kangasalalaiset saman pöydän ääreen

Visit Kangasala järjestää kolmannen Kesäpäivän pikniklounas -tapahtuman. Tulevana lauantaina 10. elokuuta kello 12-14 Kangasalan torilla nautitaan jälleen mukavasta tunnelmasta ja yhteisöllisyydestä.

Kangasalan ikioma kyläjuhla, Kesäpäivän pikniklounas on yhteisöllinen ja kaikille avoin tapahtuma, jonne kuka tahansa on tervetullut ruokailemaan sekä viettämään aikaa yhdessä piknikin hengessä. Visit Kangasala vastaa tilaisuuden puitteista ja järjestelyistä, mukaantulijan tarvitsee huolehtia vain oman piknikkorin sisällöstä.

Ja mikäli eväiden tekeminen ei houkuttele, on torilla myynnissä monenlaista herkkua tai niitä voi tilata etukäteen Pastapisteeltä valmiiksi paikan päälle toimitettuina.

Elävä tori on tärkeä

Tilaisuuden pääosassa on yhteisöllinen ruokailuhetki tunnelmallisessa torimiljöössä sekä hyvä suomalainen ja puhdas lähiruoka, mutta tarkoitus on tuoda tapahtumaan musiikkia ja pientä pop up -ohjelmaakin.

– Hyvä tunnelma ja elävä tori ovat meille tärkeitä. Kesäpäivän pikniklounas -tapahtuman avulla haluamme toivottaa kaikki kangasalalaiset sydämellisesti tervetulleiksi viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Kangasalan tori on juuri niin elävä, miten eläväksi sen itse teemme”, toteaa Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

Visit Kangasalan nettisivujen kautta on mahdollisuus varata omalle seurueelle etukäteen istumapaikka, mutta saa paikanpäälle tulla toki ihan ilmoittamattakin. Pöytäpaikkoja on varattu 200 henkilölle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhden henkilön on mahdollista varata paikka enintään kuuden hengen seurueelle.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.