Rattijuoppoja ja rajuja ulosajoja – Vaateliike Fiinan käteiskassa vietiin murron yhteydessä

Viime viikon perjantaina 2.8. poliisi suoritti liikennevalvontaa Luopioisissa. Ratsiassa pysäytettiin 1960-luvulla syntyneen mieshenkilön kuljettama ajoneuvo. Ilmeni, että miestä oli syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta. Tarkkuusalkometrikoe vahvisti törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

Samana päivänä oli rattijuopumus myös Kangasalan Sahalahdentiellä. Poliisi suoritti liikennevalvontaa Sahalahdentiellä ja pysäytti tarkastusta varten 1950-luvulla syntyneen mieshenkilön kuljettaman ajoneuvon. Kuljettajaa oli syytä epäillä rattijuopumuksesta. Tarkkuusalkometrikoe vahvisti rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

Viime viikon perjantain ja lauantain välisenä yönä murtauduttiin pälkäneläiseen vaateliike Fiinaan. Liikkeeseen oli päästy rikkomalla oven lasi. Fiinasta oli viety käteiskassa. Teko ei ole vielä selvinnyt.

Sunnuntaina 4.8. Pälkäneen Salmentaantiellä ajettiin ajoneuvo kovalla vauhdilla ulos tieltä. Auto oli ajautunut pellolle ja ajoa oli jatkettu myös siellä. Rikoksesta epäilty henkilö oli poistunut paikalta ennen poliisin saapumista paikalle, eikä häntä tavoitettu. Poliisilla on kuitenkin epäily kuljettajan henkilöllisyydestä.

Keskiviikkona 7.8. oli Sahalahdentiellä ulosajo. Kuljettajan keskittyminen ajamiseen oli herpaantunut ja hän oli sen seurauksena menettänyt ajoneuvon hallinnan ajautuen ulos tieltä. Ajoneuvo törmäsi kolmeen valaisinpylvääseen, jotka katkesivat. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.