Pälkäneen kunnan johdon sihteeri irtisanoutui – Kaikkia vakansseja ei välttämättä laiteta hakuun

Pälkäneen johdon sihteeri Päivi Nieminen on irtisanoutunut tehtävästään.

Johdon sihteerin siirtyessä pois kunnan palveluksesta on Pälkäneen valittava uusi tietosuojavastaava. Kunnanhallitus esittää, että tietosuojavastaavan tehtävät hoitaa hallintojohtaja, henkilöstöpäällikkö Anitta Hietaniemi.

Hallintojohtaja Hietaniemi saa hoidettavakseen myös työsuojelupäällikön tehtävät, kun ne on aiemmin hoitanut henkilöstönkehittämispäällikkö Mia Sorri. Myös Sorri on irtisanoutunut kunnan palveluksesta.

Kunnantalon ovissa on käynyt tänä kesänä kova liikenne. Heinäkuussa irtisanoutui tekninen suunnittelujohtaja Harri Vierikka, joka valittiin Vesilahden kunnaninsinööriksi. Elokuun alussa Pälkäneen rakennustarkastaja Teuvo Kauppi jätti irtisanoutumisilmoituksensa.

Pälkäneen kunnanjohtaja Jussi Teittinen sanoo, että kaikkiin tehtäviin ei välttämättä suoraan rekrytoida uutta tekijää, vaan tehtäväkokonaisuuksia tarkastellaan ja mietitään, miten ne jatkossa hoidetaan.

Kun Kauppi lopettaa työt kuun lopussa Pälkäneellä, kunnan ainoaksi rakennustarkastajaksi ainakin tässä vaiheessa jää juuri työnsä aloittanut Arttu Jokinen. Rakennusvalvonnan ruuhkan purkuun on ostettu konsulttiapua insinööritoimistolta.

Kesäkuussa irtisanoutuneen talousjohtajan Merja Vihtiälän seuraajaksi kunnanhallitus esittää HTM Jyrki Vatasta.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.