Puuvaras omistaa jo puupään

On varkaalla pelit ja vehkeet, moottorisahat ja peräkärryt, mutta siihen ne varat sitten onkin tuhlattu. Puuvarkaan jäljille on nyt ehkä jo mahdotonta päästä, mutta aina voi ihmetellä, kuten nyt teen.

Kaupunginkin info-sivuilla mainostetaan kaikkia laavuja ja niiden upeita puitteita.  Nyt kuitenkin Personkolon laavulle tarkoitetut puut Persontien ja Kaarinanpolun risteyksestä kelpasivat puunnälkäiselle varkaalle. Varkaus on tapahtunut juhannuksen ja heinäkuun puolenvälin välisenä aikana.

Moottorisahan ääntä on kuulunut ainakin heinäkuun toisella viikolla sieltä suunnalta. Vesi-Pirkkojen ylläpitämä laavu on talkoolaisten voimin viime vuonna rakennettu ja  uusi puukatoskin tehty laavun viereen.

Kaupungille kiitos materiaalikustannuksiin osallistumisesta. Toivon, että jos muualla havaitaan tämä puupää tai -päät, niin kuvat poliisille olisivat oikein tervetulleita. Nyt ei voitu kuin rikosilmoitus laatia tapahtuneesta.

Jari Markkinen, Vesi-Pirkat ry

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.