Rajalan kämpällä tarjolla soppaa, nisua ja grammarimusiikkia

Rajala on vuonna 1946 valmistunut metsätyömiesten kämppä.

Laipanmaassa sijaitsevan Rajalan kämpän ovet ovat avoinna torstaina 15.8. kello 15–22. Rajalassa on tarjolla retkeilijöille kämppähistoriaa, grammarimusiikkia, kisailua, soppaa, kahvia ja nisua. Kämpältä on helppo poiketa retkeilyalueen poluille alkusyksyä aistimaan. Tapahtuma on osa Kangasalan museoiden iltaa.

Kello 19 alkaa Sananjalka ja tuulen sävel -metsäkonsertti. Konsertti on ulkoilmatilaisuus, jossa yleisö kiertää oppaan johdolla luontopolun rauhalliseen tahtiin. Matkan varrella kuullaan kirjailija Anni Kytömäen Kultarinta-romaanin pohjalta muovattu sanataideteos sekä tarinan tunnelmiin sopivaa klassista musiikkia. Musiikin esittämisestä vastaa viulisti Viola Räisänen. Metsäkonsertin osallistujamäärä on rajoitettu – mukaan pääsevät paikan ennakkoon varanneet.

Rajala on vuonna 1946 valmistunut metsätyömiesten kämppä, joka on kunnostettu ja museoitu. Kämpän osoite on Teivaantie 744. Avoimien ovien illan järjestää Sahalahti-Seura.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.