Tampere ja Pirkanmaa hakevat Euroopan vuoden 2026 kulttuuripääkaupungiksi rosoisuudella, kylähyppelyllä, saunalla ja leikillä – hakija tekee itsestään vihdoin numeroa

Tampere ja Pirkanmaa haluavat näyttäytyä vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunkihaussa "Yhdenvertaisuuden pääkaupunkina". Tamperelaiset ja pirkanmaalaiset ovat perinteisesti olleet huonoja kehumaan itseään eli nostamaan tekemisensä päivänvaloon. Kulttuuripääkaupunkihanke tekee myönteisen poikkeuksen ja perustaa sanomansa kissan hännän ylösnostamiseen; Tampere 2026 - Tehdään tästä nyt numero! -iskulause siivittää valitsijoiden vakuuttamista Tampereen ja Pirkanmaan erinomaisuudesta. Hakukirjan teemoiksi on valittu Enemmän rosoa!, Enemmän kylähyppelyä!, Enemmän saunaa! ja Enemmän leikkiä! Herätys pirkanmaalaiset, nyt teillä on mahdollisuus esittää omat ideanne kulttuuripääkaupunkiprojektia varten. Ohjelmahaku avautuu lauantaina 17. elokuuta verkossa https://tampereregion2026.fi/.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.