Pälkäneen talousjohtajaa haetaan uudelleen – työryhmän esittämä ehdokas veti hakemuksensa pois

Pälkäneen kunta asettaa talousjohtajan viran uudelleen haettavaksi, eikä aiempaan hakuun tulleita hakemuksia oteta huomioon.

Tehtävään tuli aiemmin kymmenen hakemusta ja viisi ehdokasta haastateltiin. Haastattelussa olivat KTM Riikka Kontinen, YTM Pekka Komulainen, KTM Ville Rahikainen, KTM, KM Pia Oksanen ja HTM Jyrki Vatanen. Viran täyttämistä valmistellut työryhmä esitti kunnanhallitukselle, että se esittäisi kunnanvaltuustolle Jyrki Vatasta talousjohtajaksi. Vatanen kuitenkin päätti vetää hakemuksensa pois.

Talousjohtajan virka tuli avoimeksi, kun Pälkäneen entinen talousjohtaja Merja Vihtiälä irtisanoutui kesäkuussa ja siirtyi Tampereen talous- ja hallintopäälliköksi.

Hakemukset Pälkäneen talousjohtajaksi tulee jättää 9. syyskuuta kello 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta.

Kunnan talouspalveluiden toimialatehtävien lisäksi talousjohtaja vastaa koko kunnan talouden tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Talousjohtaja johtaa kunnan talouden- ja rahoituksen suunnittelua, seurantaa, laskentatointa ja maksuliikennettä sekä huolehtii koko organisaation talousosaamisen kehittämisestä. Lisäksi talousjohtaja johtaa kunnan ruoka- ja siivouspalveluita sekä kunnan hankintaprosesseja toimien hankintavastaavana. Talousjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Aiheesta lisää: Pälkäneen kunnantalon ovissa taas liikennettä – Nyt lähtee talousjohtaja

Pälkäneen talousjohtajan pesti kiinnosti kymmentä hakijaa – Viisi ehdokasta on haastateltu

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.