Sahalahden VPK:n pihassa jäi kiinni huumeita nauttinut kaapelivaras

Mieshenkilö jäi verekseltään kiinni perjantaina 16. elokuuta, kun hän oli aamuyöllä varastamassa kaapelia Sahalahden VPK:n pihassa.  Hän oli ehtinyt kuljettaa omaisuutta käytössään olleeseen autoon, mutta tavarat saatiin kokonaisuudessaan takaisin. 1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään varkaudesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

13. elokuuta tehtiin Pälkäneellä useita ilmoituksia epäillystä rattijuoposta. 1980-luvulla syntynyt mies oli ajellut epämääräisesti pitkin Pälkäneen keskustaa. Poliisi tavoitti kuljettajan asuintalon pihasta Onkkaalasta. Kuski puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman.

13. elokuuta poliisille ilmoitettiin, että Kangasalan Finnentiellä oli törmätty iltakymmenen aikaan liikennemerkkiin ja poistuttu paikalta. Partio löysi vaurioituneen henkilöauton, mutta kuljettajaa ei tavoitettu. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

12. elokuuta Kangasalla Kangasalantiellä 1990-luvulla syntynyt pakettiautoa kuljettanut mieshenkilö ei huomannut edessä kulkeneen ajoneuvon pysähtyneen ja törmäsi perään. Tilanteen selvittelyssä ilmeni, että pakettiauton kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvoille syntyi vaurioita, mutta henkilövahinkoja ei syntynyt. Kuljettaja sai sakon liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.