Finnpark Oy Kangasalan pysäköintitalon toimijaksi

Kangasalan parkkitalon julkisivun erivärisiin, osin peittäviin ja osin
läpikuultaviin ajoneuvojen renkaiden jälkiin pohjautuvan teoksen kuvaillaan antavan viitteitä rakennuksen
käyttötarkoituksesta.

Kangasalle rakennettavan pysäköintitalon operoinnista vastaa Finnpark Oy. Parkkitalon on määrä valmistua loppuvuodesta uimahallin ja hotellinakin toimivan rakennuksen kupeeseen.

– Pysäköintitalon yksinkertaiset, toimivat ja taloudelliset tekniset ratkaisut on yhdistetty poikkeuksellisen näyttävään ulkoasuun. Erityispiirteitä ovat taiteen lisäksi viherkatto ja aurinkopaneelit, toteaa Kangasalan Parkki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Keskinen.

Elokuussa näkyviin saatu julkisivun teos on kuvataiteilija, professori Tarja Pitkänen-Walterin maalaus. Pysäköintitalon rakennuttamistehtäviä hoitaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy ja kiinteistön arkkitehti- ja pääsuunnittelun on tehnyt Arkkitehdit A3 Oy. Kohteen pääsuunnittelijana toimii Esa Niva.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.